Trenden i 2019: altanbaren. Du behøver ikke længere forlade huset for at tage en drink på en bar, fordi du kan gøre det derhjemme ved hjælp af dette bord. Du kan købe altanbaren færdiglavet, men det er selvfølgelig meget sjovere at lave det selv. Forbered din altan til sommeren på basis af disse 7 trin!

Nødvendigheder

7 planker af stilladser (150 cm lang og 20 cm bred)
6 forbindende lameller af stilladstræ (50 cm lang og 3 cm bred)
4 tunge karmhjørner (120 mm)
20 korte skruer
20 lange skruer
Sav
Bore
Trin 1
For at sikre, at stilladsetræet ikke efterlader splinter, slibes trin 1 plankerne og de tilsluttende lameller. Hvis du kan lide det, kan du også give plankerne og lamellerne en anden farve.

Trin 2
Når træet er slibet, skal du arbejde på bagsiden af ​​stangen. For at gøre dette skal du placere tre planker mod hinanden (nummer 1, 2 og 3). Forbindelseslamellerne (4 og 5) skal fastgøres i begge ender med lange skruer. Gør dette ca. med 6 skruer på begge sider.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *