Studenterhuse er kendt for den begrænsede plads indeni, men også udenfor. Med lidt held vil huset have en lille have, men ofte vil det kun være en altan. Nu hvor vejret bliver bedre og bedre, er det så dejligt at udnytte denne altan optimalt. Vi har listet flere ideer til at skabe noget smukt fra dit udendørs rum, så du kan arbejde på studiet og slappe af på samme tid!

Lounge sofa fra paller
En loungesofa på en altan er selvfølgelig alt for stor og også for dyr for den gennemsnitlige studerende. Derfor er der et godt alternativ, nemlig en loungesofa lavet af paller. Mal pallerne i den ønskede farve, læg dem oven på hinanden med nogle puder, og du er færdig. Hvis ølkasserne stadig har brug for et sted, kan du skære et stykke fra midten af ​​pallerne, hvor du kan opbevare ølkasserne. Bemærk, at pallerne skal være robuste nok til at sidde på.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *