Bare et par dage mere, og så er det Valentinsdag. Denne dag handler om kærlighed, hvor mange roser (anonymt) gives til en elsket. Det er dog undertiden rart at gøre noget andet end at give en buket roser, men hvad? Gør din have til et romantisk sted! Enkel, men perfekt til at overraske din elskede den 14. februar.

Trin 1: Giv en behagelig overflade
For at kunne slappe af ordentligt er det rart, hvis du sidder behageligt. Hvis der er en lounge i haven, er der ikke behov for meget mere. Tilføj nogle ekstra puder, så er du færdig. Hvis der endnu ikke er nogen siddepladser i haven, skal du være lidt mere kreativ. For eksempel kan du også lave et godt sæde på græsset. Sæt en presenning mod ethvert vådt græs. Dæk derefter dette sejl med en dyne eller håndklæder, og læg nogle flere puder på det for virkelig at slappe af. Det samme kan gøres, når der kun er sten i baghaven. Så har du brug for flere puder for at gøre det blødere. Til sidst tilføj paller som et bord for at færdiggøre siddeområdet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *